Поліція взяла під контроль гонки на мопедах у Сеньківці

Поліція взяла під контроль гонки на мопедах у Сеньківці
24 Вересня 2024, 13:09
Поділитися:

Під час планової наради у секретаря Бориспільської міської ради 16 вересня староста Сеньківського старостинського округу Людмила Волкова повідомила, що у селі Сеньківка почастішали випадки, коли неповнолітні ганяють на мопедах по селу, часто на шаленій швидкості. Ще один мотоцикліст виїжджає на «прогулянку» о 2-й годині ночі щодня і їздить до 3-ї години. 

Це робить відпочинок для мешканців села нестерпним: адже якщо серед ночі їх не розбудить сирена, то ревіння мотоцикла спати точно не дасть. Вже за тиждень начальник Бориспільського районного управління поліції Тарас Кравчук (саме у віданні райуправління знаходяться села громади) у відповідь на запитання «Вістей» щодо вжитих заходів повідомив, що ситуацію взяли під контроль. Протягом тижня відбувалося посилене патрулювання населеного пункту. Серйозних порушень не зафіксували, але ситуація відслідковуватиметься і надалі.

Це підтвердила і староста села Людмила Волкова. Вона повідомила, що на минулому тижні водії мопедів притихли.

До речі, згідно з правилами дорожнього руху, мопедом можна керувати з 14 років, але ніяк не з 10. Коментуючи цю інформацію, Людмила Волкова зазначила: «Ми всі це знаємо, а от чи знають батьки, які купують дітям мопеди, — сказати не можу».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама