Поліція: водії не витримують спеку та стоп гральному бізнесу

image
24 Червня 2019, 20:53
Поділитися:

За минулий тиждень в Борисполі зафіксовано 19 ДТП. Про це на нараді у Бориспільського міського голови 24 червня повідомив заступник начальника районного відділу поліції Валерій Алексєєв. За його словами, головною причиною високого рівня дорожніх аварій є аномальна спека.

Також минулого тижня було зареєстровано 2 пожежі, 10 смертей, 4 людини зникли. Із 13 злочинів розкрито 7.

Також доповідач прозвітував про проведені рейди. «Було проведено два рейди щодо припинення діяльності гральних автоматів. Наразі вся техніка вилучена, проводиться слідство. До рейдів долучилися комунальні підприємства Борисполя, які надали авто для вивезення техніки з ігрових закладів», – підсумував Алексєєв.

Міський голова зробив зауваження щодо патрулювання стихійного ринку працівниками поліції. Кілька днів тому під час патрулювання порушники правил торгівлі безперешкодно торгували на тротуарі, при повній бездіяльності поліції.

Також на нараді нагадали, що 27 червня в Борисполі відбудуться масові заходи – свято випускників і святкування Дня Конституції. У зв’язку з цим буде перекрита вул. Київський Шлях та частково вул. Ватутіна. Всім підрозділам поліції було дано доручення дбати про безпеку жителів міста.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама