Поліція вчергове «накрила» гральні заклади. ФОТО | Трибуна

image
22 Квітня 2021, 09:27
Поділитися:

16-го квітня у Броварах правоохоронці вчергове закрили два підпільні гральні заклади, діяльність яких близько двох місяців тому за процесуального керівництва місцевої прокуратури вже припинялась. Всупереч закону, ці заклади поновили свою незаконну діяльність та впускали  клієнтів «по дзвінку». Про це йдеться на сторінці Броварського районного управління поліції.

Мова йде про Royal Club, який розташований на вул. Лагунової, 2-А, та ще один гральний заклад, що підпільно працював на «Торгмаші» в «Сотці» на вул. Москаленка, 14.

Як зазначається в повідомленні, правоохоронці Броварського районного управління поліції припинили їх діяльність за добу.

«Раніше з цих приміщень уже вилучалось гральне обладнання. За обома адресами правоохоронці провели невідкладні обшуки та вилучили 21 комплект комп’ютерної техніки, через який надавалися послуги в сфері грального бізнесу», – повідомляють броварські правоохоронці.

Наразі працівники поліції встановлюють осіб, причетних до організації підпільного грального бізнесу, аби притягнути їх до кримінальної відповідальності.

У Броварах викрили 2 гральні заклади. Фото - поліція

Слідчі Броварського районного управління поліції звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на вилучене майно.

Нагадаємо, що місцеві правоохоронці вже неодноразово припиняли незаконну діяльність цих закладів грального бізнесу, проте зали знову оснащували комп’ютерною технікою і бізнесмени продовжували надавали послуги азартних ігор.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

Поліція не вперше «накрила» гральний заклад на вул. Марії Лагунової

У Броварах поліціянти вчергове «накрили» два гральні заклади

Поліція знову припинила діяльність нелегального грального залу в Броварах. ФОТО

Більшість гральних установ Броварів працюють конспіративно. Поліція шукає

Джерело: Трибуна – Бровари