Поліція повідомила про підозру окупантам, які скоювали злочини в Ірпені

image
8 Березня 2023, 10:52
Поділитися:

8 березня 2023 г. 10:44

Національна поліція України повідомила про підозру трьом російським військовим. Минулоріч окупанти розстрілювали автомобілі з цивільними людьми в Ірпені.

Про це KВ стало відомо з інформації на сайті Національної поліції України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Поліція встановила, що російські військові протягом 5 та 6 березня 2022 року розстріляли в Ірпені 10 автомобілів. Тоді загинуло 9 людей, 12 – постраждали.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Підозру оголосили командиру розвідувальної роти 173-го окремого розвідувального батальйону та двом військовим 137-го гвардійського парашутно-десантного полку 106-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії. Розстріл відбувся на вулиці Олега Кошового.

“Російські військові прекрасно бачили, що це є цивільні особи, які не несуть їм ніякої загрози, але все одно продовжували їх розстрілювати”, – прокоментував Головний слідчий Національної поліції Іван Дулкай.

Правоохоронці зняли відеоматеріал з відтворенням минулорічних трагічних подій, де зібрали свідчення очевидців та відео з камер спостереження.

В Національній поліції анонсували, що їм вдалося ідентифікувати ще 20 російських окупантів, які були причетні до розстрілу. Після збору всіх доказів росіянам оголосять про підозру.

Нагадаємо, як раніше писала KВ, СБУ затримала у Києві колаборанта, який допоміг рашистам перейменувати вулиці на тимчасово окупованій Луганщині.

Читайте: Київська митниця вилучила російські добрива на суму понад 4 млн гривень

Фото: Національна поліція України.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона