Поліція охорони Київщини запасається гвинтівками

image
15 Серпня 2023, 11:28
Поділитися:

15 серпня 2023 г. 11:24

Управління поліції охорони в Київській області планує до кінця року придбати 22 гвинтівки “UAR-15”, на які хочуть витратити майже 2,5 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

9 серпня Управління поліції охорони в Київській області оголосило тендер на закупівлю гвинтівок, на які хочуть витратити 2 млн 463 тис. 302 гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 1% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 серпня, а сам аукціон має відбутися 17 серпня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується придбати 22 гвинтівки “UAR-15”. Зазначається, що гвинтівки хочуть придбати до 31 грудня.

Довідка KВ: UAR-15 – напівавтоматична самозарядний карабін з поворотним затвором та автоматикою на основі відведення газів виробництва української фірми Зброяр. Виготовляється за ліцензією американської гвинтівки AR-15.

Нагадаємо, Управління поліції охорони в місті Києві оголосило тендер на закупівлю чотирьох легковиків Renault Duster. За поповнення поліцейського автопарку замовник готовий заплатити понад два мільйони гривень.

Читайте: Автопарк київських поліцейських поповнять чотирма Renault Duster

Фото: Бабель

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона