Поліція не вперше «накрила» гральний заклад на вул. Марії Лагунової | Трибуна

image
3 Вересня 2020, 19:15
Поділитися:

Учора броварські правоохоронці припинили діяльність грального закладу на вул. Марії Лагунової. Раніше поліціянти вже «ловили» клуб на незаконному ігровому бізнесі. Однак, після викриття підприємці тричі поновлювали діяльність. Про це повідомляють у Броварському відділі поліції.

Як зазначають правоохоронці, під час патрулювання міста вони виявили заклад грального бізнесу. Про який саме заклад ідеться – не уточнюють. У відділку «Трибуні» лише вказали, що він розміщений на вул. Марії Лагунової.

Роял Клаб

На вул. Марії Лагунової, 2-а розміщений Royal Club

Місцеві правоохоронці вже неодноразово припиняли його незаконну діяльність, проте зали щоразу знову обладнували комп’ютерною технікою. Тож бізнесмени всупереч закону і далі надавали послуги азартних ігор, ідеться в повідомленні.

Поліція у Броварах припинила діяльність ще одного грального закладу, який втретє поновив свою незаконну діяльністьПід…

Опубліковано Поліція Київської області Середа, 2 вересня 2020 р.

Цього разу під час огляду місця події поліціянти вилучили комп’ютерне обладнання із комплектуючими, меблі, рації, чекові принтери.

Правоохоронці також установили, що заклад працював за відпрацьованою схемою: відвідувачів допускали за попереднім телефонним дзвінком.

Наразі поліціянти встановлюють організаторів грального бізнесу. Також – вирішують питання щодо подання клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Головне фото – Національна поліція України

Читайте також

На вул. Чорновола «накрили» зал гральних автоматівБільшість гральних установ Броварів працюють конспіративно. Поліція шукає У Броварах поліція не закрила жодного грального закладу?

Перегляди публікації: 33

Джерело: Трибуна – Бровари