Поліція Київщини продемонструвала рештки ракет після чергової атаки РФ

image
27 Січня 2023, 11:58
Поділитися:

26 січня, країна-агресор завдала чергових ударів по районах Київської області. Ефективно спрацювали сили протиповітряної оборони ЗСУ. Одна з ракет виявилась з імітатором ядерної бойової частини.

У деяких населених пунктах зафіксовані пошкодження: понад 5 приватних будинків та більше 50 квартир, а також дитячий садок, ресторан та магазин. Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на повідомлення Поліції Київської області.

Росія здійснила ракетний обстріл України 26 січня 2023 року

Крім цього, внаслідок повітряної атаки, пошкоджено понад 40 автомобілів. На щастя, потерпілих на територіях громад немає.

Наразі правоохоронці знаходять частини снарядів на території Київщини, фіксують та документують наслідки, а відповідні спеціалісти встановлюють вид ворожого об’єкту.

Росія здійснила ракетний обстріл України 26 січня 2023 року

«Х-55 – саме цією ракетою росіяни намагаються знищити українські міста і цивільних громадян. Після сьогоднішньої атаки окупантів уламки такої ракети дістали з озера одного із районів Київщини.Чергові докази злочинів армії російської федерації і відмінні результати роботи наших сил ППО», – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Росія здійснила ракетний обстріл України 26 січня 2023 року

Росіяни знову використали під час запуску ракети Х-55 з імітатором ядерної, так званої “спеціальної” бойової частини. За інформацією Defense Express із власних джерел таку ракету було знищено на підльоті до Києва з південно-східного напряму. Її уламки знайдені у районі Борисполя.

На місцях вчинення воєнних злочинів працюють поліцейські та працівники ДСНС.

Поліція Київщини закликає: якщо ви помітили підозрілих осіб, або об’єкти, негайно звертайтесь до поліції. Ваша інформація буде перевірена та оперативно скерована до відповідних служб, або силових структур.

Раніше ІА “MKV” повідомляло про те, що Володимир Крижевський, колишній в.о. сільського голови на Київщині, підозрюється у незаконному виділення землі вартістю 1300000.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело