Поліція Київщини отримала термоодяг та взуття від Форуму керівників поліції США (ВІДЕО)

image
13 Січня 2023, 21:39
Поділитися:

Фото з місця подій

Сьогодні, 13 січня, із-за кордону для поліцейських прибули термокомплекти та взуття від компанії “Under Armour” для комфортного несення служби

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на спільноту “Поліція Київської області” у Facebook.

Допомога призначена для спецпризначенців Київщини, у тому числі бійців, які виконують бойові завдання на Сході країни, та інших підрозділів, які мужньо захищають Батьківщину та стоять на варті правопорядку.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов відзначив:

Підтримка іноземних представників для нас є дуже важливою. Дякую за небайдужість та реалістичне розуміння перебігу подій на території України. Завдяки таким вагомим вчинкам, поліцейські мають змогу повноцінно виконувати обов’язки та захищати громадян.

Напередодні представники Форуму керівників поліції США завітали на Київщину. Іноземні гості поспілкувалися з поліцейськими Київської області, відвідали деокуповані території та поліцейський пункт підтримки, побачили зруйновану поліцейську інфраструктуру.

Генеральний директор Форуму керівників поліції США Чак Векслер перейнявся мужнім спротивом українського народу загарбнику та захопився незламним духом поліцейських. Він додав:

Генерал, для нас честь бути в Україні і бачити роботу поліцейських. Я також хочу передати вам понад тисячу пар взуття на термообдягу від компанії Андер Армор , для того, аби Ваша зимова служба була комфортною. Ми вдячні Вам за все, що ви робите для громадян і країни.

Поліцейські Київщини дякують за підтримку і допомогу, яка надзвичайно важлива у такий нелегкий час для нашої держави! Сподіваємось на подальшу співпрацю та обмін досвідом.

Нагадаємо, що у Київській міській військовій адміністрації закликали не сприймати військові навчання в Білорусі як пряму загрозу нового наступу на Київ.



Читати “Моя Київщина” у Facebook




Джерело