Поліція Києва купила новий поліграф

image
30 Серпня 2023, 14:59
Поділитися:

30 серпня 2023 г. 14:49

Головне управління (ГУ) Національної поліції у Києві придбало у ФОП “Іщук Ігор Якович” поліграф Рубікон модель П-02, за який заплатили 143,5 тис. гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

25 серпня ГУ Нацполіції у Києві заключило договір з ФОП “Іщук Ігор Якович” на закупівлю поліграфу, за який заплатили 143,5 тис. гривень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно договору, поліграф має сенсорний блок обробки сигналів, давач рухомої активності, давач електро-шкірної активності, давач периферичної серцево-судинної активності, давач центральної серцево-судинної активності, кабель з’єднувача з поліграфом, флеш-накопичувач та кейс для транспортування.

Зазначимо, правоохоронці придбали поліграф Рубікон модель П-02.

“Друга модель поліграфів Рубікон комплектується друкованою платою нового покоління з покращеною якістю фільтрації сигналів, корпус сенсорного блоку екранований. Відмінною особливістю є п’єзоелектічний датчик артеріального тиску. Ця модель є оптимальною для роботи в польових умовах, а також для психодіагностики”, – вказується на сайті виробника.

Також варто додати, що Ігор Іщук є керівником представництва Всеукраїнської асоціації поліграфологів у м. Києві та області, експерт-поліграфолог.

Нагадаємо, Головне управління Національної поліції (ГУ НП) в місті Києві планує придбати обладнання для відеоконференцій, на що планують витратити 1,1 млн гривень.

Читайте: Столична поліція за 1,1 млн гривень закуповує обладнання для відеоконференцій

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона