Поліцейські подякували ірпінським лікарям за професійність (відео)

image
24 Вересня 2020, 17:36
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

До Ірпінської центральної лікарні прибув наряд поліції. Але цього разу – не за викликом. Поліцейські приїхали відвідати свою колегу й подякувати лікарям за їхню професійність і людяність.

Наталія Кіркіна, офіцерка Ірпінського відділу поліції:
«Раптом на роботі я втратила свідомість. Коли прийшла до тями, вже була в лікарні».

У лікарні Наталю одразу ретельно обстежили і призначили лікування.

Ігор Ковальчук, завідувач неврологічного відділення Ірпінської центральної міської лікарні: 
«Був стан середньої важкості, дуже було виражене головокружіння, нудота. Вчасно встигли, вчасно була надана допомога, буде все нормально».

Лікарі зауважують: дуже важливо вчасно надати медичну допомогу в будь-якій ситуації при нездужанні. Але коли йдеться про несподівану непритомність, особливо довготривалу, як це відбулося з Наталією, часу гаяти не потрібно. Причини таких станів можуть бути найсерйозніші. Серед них — і інсульти.

Ігор Ковальчук:
«Дуже багато людей зараз лікується в нашому відділенні з інсультами — більше половини відділення. Зараз у зв’язку з ковідом нам везуть хворих із різних районів: і з Бородянського, і з Макарівського, і з Києво-Святошинського району».

Життю Наталії зараз нічого не загрожує, її стан покращується, і вона вже думає про дні, коли знову вийде на поліцейські чергування, щоб оберігати наш із вами спокій. А колеги-поліцейські залишають у лікарні теплі слова для її рятівників — лікарів.

Яна Єрмоленко, офіцерка Ірпінського відділу поліції:
«Дуже дякуємо їм, бажаємо їм міцного здоров’я, поменше поганих викликів, побільше позитивних емоцій і всього найкращого».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV