Поліцейські Київщини вибороли призові місця на чемпіонаті України з рукопашного бою серед правоохоронців (фото)

image
23 Липня 2023, 14:12
Поділитися:

23 липня 2023 г. 14:01

У Києві 20 та 21 липня відбувся чемпіонат України з рукопашного бою та боротьба за кубок Голови Національної поліції України з подальшим відбором до Президентського турніру. У змагання брали участь 26 команд у складі понад 180 поліцейських з усієї країни. В командному заліку правоохоронці Київщини посіли 1 місце у боях та здобули головний кубок чемпіонату.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що під час урочистого відкриття спортсмени та присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Правоохоронці структурних підрозділів поліції Київщини продемонстрували силу духу, міць та наполегливість та посіли 1 місце у боях і здобули головний кубок чемпіонату.

Так, слідчий Білоцерківського управління поліції лейтенант поліції Росоха Богдан виборов 1 місце у ваговій категорії до 70 кг.

Також оперуповноважений відділу кримінальної поліції Бучанського управління лейтенант поліції Максим Цецюра здобув 1 місце у ваговій категорії до 75 кг.

Водночас поліцейський взводу №1 роти №6 полку поліції особливого призначення старший сержант Вадим Радьков виборов 2 місце у ваговій категорії до 70 кг.

А оперуповноважений відділу кримінальної поліції Броварського управління лейтенант поліції Максим Кононенко здобув 3 місце у ваговій категорії до 90 кг.

У демонстрації техніки поліцейські Київщини здобули 2 місце.

Нагадаємо, для поліцейських Київщини від благодійників прибули 4 новітні автомобілі для перевезення службових собак. Позашляховики Toyota Hilux слугуватимуть спецпризначенцям КОРД, полку поліції особливого призначення та кінологічній службі.

Читайте: Водна поліція Київщини отримала п’ять сучасних катерів

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона