Поки обговорюють відставку міністра соцполітики Лазебної, вона призначає собі нових заступників – блогер

image
8 Липня 2022, 19:34
Поділитися:

8 липня 2022 г. 19:25

Під міністеркою соціальної політики в Кабінеті міністрів Дениса Шмигаля хитається крісло. Поки політики вже відкрито обговорюють ім’я наступниці Марини Лазебної (на фото), блогери дізнались, що чинна керівниця міністерства призначила собі нещодавно нову заступницю. Власне, в Мережі звернули увагу не стільки на ім’я нової високопосадовці, скільки на її першу зарплату в міністерстві й відсутність досвіду роботи.

Про цеKВ стало відомо з допису на сторінці Facebook київського журналіста і блогера Володимира Бондаренка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“10 червня (2022 року – КВ) заступником міністра соцполітики із зарплатою в 68 тис призначили 25-річне дівчисько, яке минулого року закінчило бакалавратуру КНУ ім.Шевченка.

Мама дівчинки співзасновник ТОВ КБ “Діамант” (клубний будинок на бул. Шевченка 27-Б) (у Києві – КВ), бенефіціар – Оксана Марченко (медведчук)”.

Батя з “Енергоатому”, причому не слюсар, судячи з авто та кількох об’єктів нерухомості в центрі (КВ – Києва)”, – запостив Бондаренко.

(Натисніть на картинку для повноекранного відображення)

Судячи зі скану документу, новою заступницею Лазебної стала Анна Сергєєва.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як відомо, чутки про невдоволення Мариною Лазебною на посаді міністра соцполітики в столичному політикумі з’явилися ще задовго до повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Про ротації в Кабміні вже після початку російсько-української війни писали як ЗМІ з посиланням на свої джерела, так і политики.

Зокрема, нардеп Ярослав Железняк (фракція “Голос”), якого у кулуарах вважають близьким до Офісу президента (ОП, керівник – Андрій Єрмак), анонсував днями, що Марину Лазебну змінить ближчим часом Оксана Жолкович. Зараз Жолкович керує департаментом соцполітики й охорони здоров’я в ОП.

Читайте: Кадри Кабміну: урядові призначення та звільнення 7 липня 2022 року

Фото: Урядовий портал

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона