Поїхала на велосипеді і зникла: на Київщині розшукують 17-річну Анастасію Лінчевську, – ФОТО

Поїхала на велосипеді і зникла: на Київщині розшукують 17-річну Анастасію Лінчевську, – ФОТО
6 Червня 2024, 16:04
Поділитися:

Поліція Київщини розшукує 17-річну Анастасію Лінчевську з села Новосілки Вишгородського району. Дівчина 5 червня поїхала на велосипеді з дому в бік місцевої зупинки громадського транспорту та досі не повернулася.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Київської області.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

5 червня, о 23.00, до поліції надійшло повідомлення від батька дівчини про те, що близько 15 години цього ж дня вона поїхала на велосипеді з дому в бік місцевої зупинки громадського транспорту та до теперішнього часу не повернулася.

На розшук зниклої оперативно залучені підрозділи поліції Київщини.

ПРИКМЕТИ: зріст 167 сантиметрів, середньої тілобудови, русяве волосся, має проблеми з пам’яттю.

ОДЯГНУТА: футболка білого кольору, фіолетові шорти, капці жовтого кольору та синя кепка. Велосипед чорного кольору марки «Україна».

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження неповнолітньої просимо одразу телефонувати на спецлінію «102» або до Вишгородського управління поліції за номерами телефону 0956304360, 0995376770, – звернулись до громадськості правоохоронці.

Нагадаємо, ми також писали, що у Фастові розшукують 85-річного Анатолія Подоляка, який вдень першого червня вийшов з дому і досі не повернувся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua