Погода в Ірпені в першій половині лютого

image
9 Лютого 2020, 23:25
Поділитися:

Лютий потроху реабілітує зиму і тепер сніг ми бачимо не тільки в блогерів чи в сусідів в сторіс, які їздять в Карпати, а й за вікном.

Понеділок, 10 лютого буде хмарним увесь день. У другій половині дні можливий дощ, який буде йти до самого вечора. Температура буде коливатися від -3 до +5. Тому не забудьте свою улюблену парасольку аби не захворіти.
У вівторок небо знову буде вкрите цілий день хмарами. Ранок і день будуть без опадів, але на вечір тримайте парасольку напоготові.  Температура від +1 до +5 градусів.
12 лютого все буде тихо, спокійно і без дощів, але хмарно. В цей день буде трішечки холодніше ніж попередні, температура від 0 до +3.
Ранок у четвер буде хмарний і тримати температурну планку минулого дня, але у день сонце вийде із сплячки і з радістю освітить нам день. Увечері сонце піде відпочивати, а хмари його замінять на посту. Опадів не передбачається. Температура від  -2 до +4 градусів.
14 лютого сонце не часто буде радувати нас своєю присутністю, тим не менш інколи з’являтиметься. Найпрекрасніший День пройде без опадів. Тому чоловіки, можете сміливо брати своїх жінок на прогулянку, освідчуватися та дарувати найкрасивіші квіти. Температурні коливання від -2 до +4 градусів.
У суботу протягом всього дня погода буде похмурою. Очікується дрібний сніг, який до середини дня повинен припинитися.  Температура від  -1 до +3 градусів.
Неділя, 16 лютого буде похмурою і вологою. Дощу чи снігу не буде, а температура від -2 до +3.
Порада : просто проведіть цей тиждень класно.
Продуктивних днів!
Слідкувати за погодою в Ірпені ви можете на сайті Ірпеня.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Чи готові ірпінські комунальники до снігу в лютому
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня