Подвиги Героїв  – незабутні | Сайт Міської Ради міста Фастів

image
23 Травня 2019, 14:05
Поділитися:

23 травня в Україні щорічно відзначають День Героїв, яке присвячується борцям за волю України, передусім лицарям Київської Русікозакам Гетьманської Добигайдамакамопришкамсічовим стрільцям, воякам Армії УНРОУНУПА, а також героям Небесної сотні та сучасної російсько-української війни. Це день Пам’яті і вшанування Героїв України.
Це свято величі духу українських вояків — борців за Волю України, за Державність і Самостійність Соборної України. День Героїв є символом незборимості Української Нації. Відзначення Дня Героїв – це свідчення твердої волі українського народу йти накресленим Героями шляхом боротьби до найвищої мети – Незалежності, розквіту і слави Української Самостійної Соборної Держави.

Наше місто також славиться мужніми Героями, які в різні періоди на шляху здобуття незалежності Україною жертовно служили їй вірою і правдою. Не шкодували ні сил, ні життя! Ця боротьба триває і досі! На чатах стоять сучасні Герої, які бережуть кордони, підставивши свої мужні рамена на противагу російській агресії.

Сьогодні на пл. Перемоги відбулася акція, ініційована Фастівською станицею братства ветеранів УПА, з нагоди вшанування Дня Героїв. Захід відвідав та поклав квіти до підніжжя пам’ятника Захисникам України міський голова М.В. Нетяжук разом із заступниками О.П. Давиденко та Т.Я. Рудяком.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів