Подорож Україною на київському вокзалі продовжили до кінця березня

image
28 Лютого 2020, 14:01
Поділитися:

Виставку Ukraine Wow буде продовжено до 29 березня. Про це розповів Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Ukraine Wow – це 3000 квадратних метрів, 7 тематичних блоків, унікальні експонати та інсталяції. Нещодавно виставка зустріла свого 300 000-го гостя і поставила рекорд відвідуваності.

Я побачив інтерактивну виставку Ukraine Wow одним із перших і одразу зрозумів, наскільки це важливий проєкт. Це подорож через всю Україну, і через твоє життя. Укрзалізниця щодня отримувала сотні запитів на продовження виставки. Я радий, що переконав всіх причетних прийняти рішення пролонгувати проєкт до 29 березня 2020 року, – зазначив Міністр. 

За словами організаторів, найпопулярнішими місцями для фото стали залізничний тунель кохання у Клевані, велетенське купе та рожевий вагон. Також на відвідувачів чекає “Апостол” Івана Федорова та скульптури Олександра Архипенка, віртуальний політ над Батьківщиною мати і проїзд на місці машиніста і ще багато цікавого.

Коли: до 29 березня, вт – нд, 11:00 – 20:00

Де: Київський центральний залізничний вокзал, 14 колія, виставковий простір «Будівля багажного відділення з рампою, корпус В»

Вартість: квиток – 50 грн. Для дітей до 12 років, пенсіонерів, учасників бойових дій – безкоштовно за наявності посвідчення

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ