Подякуйте захисникам: українців закликають долучитися до акції на підтримку військових

image
9 Жовтня 2019, 11:02
Поділитися:

Акція «Дякую захисникам України» відбуватиметься втретє і присвячена Дню Захисника України, який відзначається 14 жовтня. Ініціатором виступає інформаційне видання «Експресо». Головна мета акції  – аби кожен громадянин подякував військовим, добровольцям та волонтерам, які боронять українські землі на як на Сході, так і в тилу, повідомляє видання на своєму офіційному сайті.

«Чому ми стартуємо за тиждень до Дня захисника? Щоб якомога більше українців встигли подякувати своїм захисникам. 5 років на східних кордонах йде війна проти російського агресора і 5 років наші захисники захищають десятки мільйонів українців від війни. А що таке війна − ми бачимо, нам показують зруйновані території і жертви, які ми понесли. Тому ми проініціювали цю акцію. Ми закликаємо українців згадати наших захисників і подякувати в зручний спосіб. Це може бути як ми запропонували (додавши символіку з рамкою в профіль у Facebook), це може бути постом подяки особистим, можна записати відео. Найкращі відео ми покажемо в ефірі. Зрештою − це можна зробити особисто − прийдіть і подякуйте їх за те, що вони нас захищають. Ми хотіли б на Еспресо, щоб, можливо за 5 років, оці дні перед Днем покрови, були українськими днями подяки, коли українці дякують своїм захисникам», − говорить директор із маркетингу телеканалу «Еспресо» Микола Типусяк.

Долучитися до акції дуже просто:

до 14 жовтня необхідно написати пост вдячності або записати відео з хештегом #ДякуюЗахисникамУкраїни.
прикрасити свою аватарку у Facebook спеціальною символікою «Дякую Захисникам України».

«Нехай всі Захисники України відчують вдячність та повагу тих, кого вони захищають! Ми щиро дякуємо нашим бійцям за подвиг, мужність та героїзм! Закликаємо всіх українців долучитися до акції «Дякую Захисникам України»,− йдеться в повідомленні.

Джерело: Трибуна Бровари