Подбати про емоційний стан: у додатку “Повітряна тривога” з’явився набір технік психологічної самодопомоги

Подбати про емоційний стан: у додатку “Повітряна тривога” з’явився набір технік психологічної самодопомоги
10 Червня 2024, 19:13
Поділитися:

У застосунок “Повітряна тривога” інтегрували техніки психологічної самодопомоги від всеукраїнського проєкту ментального здоров’я “Ти як?”.

Як повідомив “Детектор медіа”, йдеться про набір спеціальних вправ та порад, що допомагають стабілізувати емоційний стан під час повітряної тривоги, вибухів чи інших стресових ситуацій.

“Тепер, коли застосунок оголосить про відбій повітряної тривоги, разом з push-повідомленням приходитиме питання “Ти як?”. Якщо на нього натиснути, відкриється підрозділ “Аптечка психологічної самодопомоги” з порадами для дорослих, дітей і ветеранів. Там будуть вправи, поради, ігри та контакти спеціалістів”, – зазначило видання.

Подбати про емоційний стан: у додатку

Фото: скриншот

Нововведення запрацюють поступово iOS та Android разом з останнім оновленням застосунку. Якщо їх ше немає, потрібно самостійно оновити застосунок.

“Аптечка психологічної самодопоги” з психологічними порадами та вправами розміщена у розілі “Корисне”. Там також є ігровий симулятор LifesaverSIM, що дає змогу навчитися домедичної допомоги й тактичної медицини.

За наявними даними, додаток “Повітряна тривога” вже завантажили понад 26 млн разів. 6 млн людей ним активно користуються.

Нагадаємо, у Києві засудили екснардепа Дмитра Святаша, який підтримував збройну агресію Росії.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua