Подарунок мешканцям старого будинку

image
21 Листопада 2019, 13:49
Поділитися:

Віталій Бойко, Михайло Шкоруп, Іван Хворостянка та Андрій Поляниця.

Із подякою за надану допомогу в облаштуванні прибудинкової території звернулися мешканці будинку, що на вул. Шевченка, 1 у Борисполі.

Голова житлового кооперативу Віталій Бойко розповів «Вістям», що мешканці будинку на вул. Шевченка, 1 зголосилися огородити прибудинкову територію парканом. Ініціативу людей підтримали екс-голова ЖК Андрій Поляниця та депутат округу Михайло Шкоруп.

За словами Віталія Бойка, були проведені загальні збори мешканців, обговорені усі пропозиції. «За сприяння нашого депутата з міського бюджету були виділені кошти в сумі 53 тис. грн на виготовлення металевої огорожі, а працівники КП «ЖРЕУ» (керівник Іван Хворостянка) швидко і якісно встановили її», — розповідає Віталій Бойко.

Відомо, що будинок на вул. Шевченка, 1 — чи не найстаріший у Борисполі, йому виповнилося 50 років. Через близькість до центра міста двір будинку був «прохідним» і це створювало проблеми: на прибудинковій території регулярно розпивали алкоголь, псували дитячий майданчик, біля під’їздів паркувалися чужі авто тощо.

Тепер нова огорожа має ворота та хвіртку. «Ворота відчинятимуться мешканцями будинку для заїзду автівок, машин спецпризначення, а хвіртка буде відчинена для проходу, — запевняє голова житлового кооперативу. — Надалі може бути встановлено кодовий замок».

Жителі будинку висловлюють вдячність за підтримку і розуміння міському голові Анатолію Федорчуку, депутату округу Михайлу Шкорупу та працівникам КП «ЖРЕУ» та активістам ЖК за допомогу у вирішенні спільного питання.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама