Почали реконструкцію: коли відкриють оновлений парк “Юність”

image
13 Квітня 2019, 12:07
Поділитися:

Як повідомляє КП «Київміськрозвиток», розпочато роботи з реконструкції та благоустрою парку «Юність» у Святошинському районі м. Києва.

В березні 2019 підрядною організацією ПП «УКБРАЛТБУД» встановлено побутове містечко на території парку. В квітні розпочато роботи з благоустрою території , а саме влаштування пішохідних доріжок вздовж вул. Академіка Сєркова.

Планується виконувати роботи з благоустрою з поступовим рухом по всій довжині парку в сторону центральної алеї та закінчення робіт велосипедною доріжкою вздовж вул. Володимира Покотило. Під час проведення робіт з влаштування пішохідних та велодоріжок передбачається закладення гільз на перетині інженерних мереж парку (мережі поливу, освітлення, електропостачання, слабострумні мережі: система відеоспостереження, система бездротового (Wi-Fi) доступу до мережі Інтернет, тривожна сигналізації ) з пішохідними та велодоріжками.

Читайте також у “Вечірньому Києві”: “Парк на Почайні та в Кадетському гаї: коли зможемо прогулятися”

В травні будуть розпочаті роботи по прокладанню інженерних мереж парку, розпочнуться роботи по бурінню та облаштуванню 2 свердловин для водопостачання мережі поливу, підключення існуючої громадської вбиральні до мереж водопроводу та каналізації. Планується виконання робіт з улаштування інженерних мереж на протязі трьох місяців. Монтажні та пусконалагоджувальні роботи закінчаться в серпні 2019 р.

Роботи по влаштуванню сухого фонтану , який знаходиться в зоні культурно- масових заходів біля центральної алеї розпочнуться в травні з улаштування залізобетонних конструкцій фонтану. Монтаж обладнання фонтану та пусконалагоджувальні роботи планується завершити в вересні 2019 р.

Замовлення на виготовлення малих архітектурних форм та обладнання для майданчиків парку буде розміщено в липні 2019 р. Монтаж Вуличних меблів та обладнання майданчиків на території парку згідно проекту в повному обсязі планується виконати в жовтні 2019. Роботи з озеленення будуть виконуватись з вересня та на протязі жовтня 2019. Закінчення виконання робіт з реконструкції та благоустрою парку Юність – жовтень 2019 р.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ