Поблизу столиці на території експертно-криміналістичного центру відбулася детонація ВНП, – МВС

image
19 Серпня 2023, 13:05
Поділитися:

19 серпня 2023 г. 13:01

Поблизу столиці у суботу, 19 серпня, в складському приміщенні на території Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру (ДНДКЦ) МВС виникла пожежа. Попередньо, відбулася детонація вибухонебезпечних предметів при проведенні експертизи. Є постраждалі, наразі силами рятувальників вогонь локалізовано.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні МВС та інформації пресслужби ГУ ДСНС України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“За попередньою інформацією, експерти ДНДКЦ проводили експертизу вибухонебезпечних предметів. На жаль, відбулася детонація”, – йдеться в повідомленні МВС.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що є постраждалі працівники експертної служби. Мешканців просять задля безпеки не наближатися до місця пожежі.

Згідно з повідомленням ДСНС, о 10:55 у с. Петропавлівська Борщагівка Бучанського району сталася пожежа у складському приміщенні. На місці працюють підрозділи ДСНС у складі 22 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки гарнізонів Київської області та Києва.

Нагадаємо, у суботу, 19 серпня, в одному з районів столиці, поблизу Кільцевої дороги пролунали вибухи. Виникла пожежа, на місці працюють відповідні служби. За інформацією ДСНС, пожежа виникла на складі у Петропавлівській Борщагівці.

Читайте: У Києві в районі Кільцевої дороги пролунали вибухи

Фото: ДСНС України

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона