Поблизу Переяслава на Київщині вантажівка переїхала військового

image
15 Червня 2023, 12:05
Поділитися:

15 червня 2023 г. 12:05

У Київській області в ніч на 15 червня поблизу Переяслава водій фури переїхав чоловіка. Постраждалим виявився військовий, він втратив ногу.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ресурсу Proslav.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У ніч на 15 червня біля АЗС “KLO” сталась дорожньо-транспортна пригода. Зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що водій фури переїхав чоловіка”, – повідомили у виданні з посиланням на інформацію відділу поліції (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля 1960 року народження рухався дорогою Бориспіль – Дніпро в напрямку села Мала Каратуль. За його словами, він помітив, що на дорозі щось лежить та здійснив маневр праворуч. Однак передніми колесами наїхав на перешкоду. Водій зупинив авто, вийшов і побачив чоловіка, в якого були пошкоджені ноги.

Згідно з повідомленням, унаслідок аварії військовий 1994 року народження отримав травму у вигляді повної ампутації лівої нижньої кінцівки до середини стегна. Його було доставлено до Переяславської БЛІЛ.

Нагадаємо, 11 червня поблизу блок-посту на виїзді з Києва у напрямку Броварів сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув військовослужбовець Добровольчого формування територіальної громади (ДФТГ). Встановлено, що військовослужбовець ДФТГ перебігав проїзну частину у невстановленому для цього місці.

Читайте: Під Броварами поліцейська насмерть збила військового військовослужбовця, ДБР розпочало розслідування

Фото: Proslav

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона