Поблизу Києва помітили чоловіка з хрестом і в образі Ісуса: хто він та чому так одітий, – ФОТО

image
13 Листопада 2023, 11:24
Поділитися:

Вдень 12 листопада дорогою до Києва помітили чоловіка, який ніс хрест вагою до 25 кг. Він був одягнутий в образі Ісуса. Як з’ясувалося, це американець, а свою подорож він почав із Варшави.

Відео поширилося у соцмережі.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини.

З’ясувалося, що 33-річного подорожнього звати Джимі. Він американець зі штату Вірджинія. Його подорож почалася майже три місяці тому. Він йде з Варшави до Києва. До столиці України він прибуде зовсім скоро.

Поблизу Києва помітили чоловіка з хрестом і в образі Ісуса: хто він та чому так одітий, – ФОТО, фото-1

У середині жовтня цього мандрівника побачили вже рівняни. Як писало «Рівне вечірнє», цього чоловіка звати Джиммі, йому 33 роки й родом він із Вірджинії, що у США. Попри свій вигляд, чоловік не називає себе Ісусом. Він охоче спілкувався із жителями міста, обіймався та навідався до міської дитячої лікарні. Наприкінці жовтня його бачили у Житомирі.

Поблизу Києва помітили чоловіка з хрестом і в образі Ісуса: хто він та чому так одітий, – ФОТО, фото-2

З собою в подорож він взяв величезний хрест, намет та килимок для ночівлі. Джимі заявив, що хоче подарувати любов та радість усім людям, яких зустрічає по дорозі.

Просто хочу дарувати позитив, щось світле. Нагадати про Бога і його любов до людей, – пояснював американець мотиви своєї подорожі.

Раніше ми повідомляли, що у Києві правоохоронці врятували іноземця, який ледь не потонув у Дніпрі. Чоловік намагався переплисти річку в масці відомого кіногероя «Бетмена», але не розрахував свої сили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua