По Києву 11 листопада росіяни випустили балістику, її знищили на підльоті, в області є пошкодження будинків

image
11 Листопада 2023, 10:37
Поділитися:

11 листопада 2023 г. 10:25

У суботу, близько 08:00 ранку, росіяни намагалися завдати по Києву удару, за попередніми даними, ракетою типу “Іскандер”. Ціль знищили на підльоті до столиці. Також у ніч на 11 листопада сили та засоби ППО збили усі повітряні цілі на підступах до міста. На Київщині внаслідок повітряних атак вибуховою хвилею пошкоджено 5 будинків та господарське приміщення підприємства. Загиблі та постраждалі відсутні.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської військової адміністрації (КМВА) та інформації Київської військової адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зауважив Сергій Попко, начальник КМВА, після паузи в 52 дні ворог поновив ракетні атаки по Києву.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Приблизно о 8:00 в бік міста була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу “Іскандер”. До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. За попередньою інформацією – руйнувань та постраждалих не має”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в КМВА, ввечері п’ятниці та у ніч на суботу повітряна тривога в Києві була повʼязана з атакою ворожих безпілотників. Силами та засобами ППО усі повітряні цілі були уражені на підступах до Києва.

У КОВА інформували, що внаслідок повітряних атак ворога влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Водночас в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами.

“За оперативною інформацією, вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинки. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств. Загиблі та постраждалі відсутні”, – повідомили в Київській ОВА.

Поліція Київщини оглядає місця події та фіксує наслідки ворожого обстрілу.

Нагадаємо, у Києві зранку суботи, 11 листопада, перед оголошенням повітряної тривоги пролунали вибухи. Попередньо, спрацювали сили ППО по балістиці. Станом на 08:44 викликів рятувальників на надзвичайні події не було.

Читайте: У Києві пролунали вибухи, попередньо спрацювала ППО по балістиці, – Кличко

Фото: Поліція Київщини

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона