По Білій Церкві було запущено 12 дронів-камікадзе: в Київській ОВА розповіли про наслідки ворожого обстрілу

image
5 Жовтня 2022, 13:38
Поділитися:

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба розповів про наслідки  потужної атаки дронів-камікадзе типу Shahed-136.

За його словами, нині здійснені всі необхідні заходи безпеки. Пожежа, яка виникла внаслідок 6 влучань дронів-камікадзе, вже ліквідована.

Усього пошкоджено 3 будівлі інфраструктури. Щодо потерпілого: його життю нічого не загрожує, – зазначив Кулеба.

І додав, що всього було запущено 12 об’єктів, шість із них збито.

Крім того, освітні заклади Білоцерківської громади на один день перевели на онлайн-навчання. Таке рішення сьогодні ухвалив орган місцевого самоврядування.

“Всі комунікації у місті працюють. Всі служби на своїх місцях. Єдине, органи місцевого самоврядування ухвалили рішення, що на один день в місті організують освітній процес дистанційно”, – зауважив очільник області в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Також військовими буде відпрацьовано всі можливі варіанти дій у випадку таких атак. Словом, це перший випадок у Київській області, коли до території регіону долетіли іранські дрони-камікадзе.

Нагадаємо, що вночі шість із 12 дронів-камікадзе типу Shahed-136, якими рф атакувала Білу Церкву із Півдня України, влучили в інфраструктурні об’єкти. Через це в трьої будівлях виникла пожежа.

Одна людина перебуває в лікарні в стані середньої важкості. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Вас також може зацікавити: Поширював листівки з комуністичною символікою: у Києві місцевому жителю повідомлено про підозру, – ФОТО

Підписуйтеся на наш Telegram-канал. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua