Пневмопресинг – унікальний масаж повітряною хвилею. Відео | Трибуна

image
22 Березня 2021, 21:33
Поділитися:

Організм людини – це складна біохімічна та енергетична система, в якій усі процеси щільно пов’язані між собою, ось чому реабілітувати його варто комплексно, усуваючи системні причини хвороби, а не її наслідки. Тобто, допомагати оздоровитися не лише одній  руці чи нозі, де є проблема, а всьому організму.

Саме це і робить пневмопресинг – унікальний  метод впливу повітряною хвилею на всі тканини та органи, яка примусово прискорює рух крові та лімфи судинами.

Здійснюється пневмопресинг апаратом Біорегулятор, який винайшов генеральний конструктор інституту технологій оздоровлення «Нове в медицині» Ігор Вікторович Таршинов. На жаль, нині покійний.

Загалом механізм дії пневмопресингу простий: на ногу, руку чи спину одягається пневмоманжета і по ній за визначеною програмою подається повітря. Принципова відмінність пневмопресингу від класичного масажу в тому, що відбувається він без контакту з руками масажиста на всій поверхні тіла людини. Фактично, це масаж всього тіла протягом однієї процедури.

Пневмопресинг – унікальні процедури масажу повітряною хвилею

На сьогодні багаторічною практикою доведено, що пневмопресинг покращує якість крові, сприяє обміну речовин, прискорює регенерацію клітин і пришвидшує відновлювальні процеси. Адже особливість цього методу – це стимуляція  всього організму до самогенезу, тобто до самовідновлення.

Дивіться також:

У воді з лаймом знайшли ключ до довголіття
У Броварах відкрився перший в Україні масажний кабінет, де працюватимуть майстри з порушенням зору (Відео)

У «Оздоровчо-реабілітаційному центрі» може з’явитися ще одна гідромасажна ванна та дитяча ігрова кімната

Список ресурсів із достовірною науковою інформацією про здоров’я
Пристрасть до м’яса і сиру після 50 років небезпечна для здоров’я не менше за куріння – учені США

Джерело: Трибуна – Бровари