Плюс Одещина: у «червоній» зоні карантину вже шість областей України | Трибуна

image
21 Березня 2021, 18:59
Поділитися:

На сьогодні в «червоній» зоні карантину перебуває Київ і шість областей України. Під «червоні» обмеження потрапила й Одеса. У «помаранчевій» – ще 12 регіонів. Про це повідомляє міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у своєму телеграм-каналі.

Міністерство охорони здоров’я оновило перелік областей за зонами карантину. «Червона» зона знову збільшилася: тепер в неї потрапила Одеська область. Інформацію про це розміщено на сайті Міністерства охорони здоров’я в неділю, 21 березня.

За даними Міністерства охорони здоровʼя, рівень госпіталізацї в Києві зараз становить 103,3 на 100 тис. населення, а в Одеській області — 67,9. Заповнення ковідних ліжок із підведеним киснем відповідно становить 74% і 55,8%.

«У лютому 2021-го ми видали за місяць 126 концентраторів. Із 15 по 20 березня за пʼять днів видали 122. Сьогодні мінус 24. І мінус дві сіпап-маски, які необхідні в опорних лікарнях для важких пацієнтів, але там таких масок немає. Купити їх у вільному продажу теж немає можливості»,повідомила Катерина Ножевнікова, яка займається в Одесі постачанням кисневих концентраторів.

Нагадаємо, в «червоній» зоні карантину перебувають Київ та Київська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Одеська та Чернівецька області.



(Натиснути на фото для збільшення)

У «помаранчевій» зоні перебувають Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області. Решта областей –  у«жовтій» зоні карантину.

ФОТО – Андрій Захарченко

Читайте також:

Із 21 березня в Броварах діятимуть обмеження «червоної» зони. ВІДЕО

Із 20-го березня в Києві вводять тритижневий локдаун – Кличко. ВІДЕО

Із 3-го березня Житомирська область – у «червоній» зоні

Чернівецька область із 1 березня – у «червоній» карантинній зоні

Джерело: Трибуна – Бровари