Пляжного сезону в столиці “не буде”, бо у зонах відпочинку захисні споруди не передбачені

image
18 Травня 2023, 17:30
Поділитися:

18 травня 2023 г. 17:18

У столиці не планують відкриття пляжного сезону, враховуючи вимоги безпеки. Громадянам радять утриматись від відвідувань пляжів та зон відпочинку, оскільки там відсутні укриття і сховища. Таке рішення ухвалила Рада оборони міста Києва.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення на Офіційному порталі Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, на тлі постійних атак ворога на столицю киянам і гостям міста наполегливо радять поки не відвідувати пляжі. На пляжах та зонах відпочинку захисні споруди не передбачені. Під час повітряної тривоги слід неухильно дотримуватись вимог безпеки та перебувати в укриттях”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Раніше повідомлялося, що у Києві продовжує діяти заборона на відвідування лісів як пішки, так і на транспортних засобах: “Порушники нестимуть адміністративну відповідальність, а штраф може сягати кількох тисяч гривень”.

Ходити лісами наразі не можна, бо там залишилась значна кількість вибухонебезпечних предметів.

Винятком для відвідувань “є лише транспорт і техніка, які використовуються Збройними Силами України та іншими державними органами та службами, що мають відповідні повноваження та завдання”, – каже заступник голови КМДА.

Читайте: У Києві з наступного тижня наземний транспорт у разі оголошення тривоги довозитиме пасажирів до найближчого укриття

Фото: ілюстративне, УП

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона