Плешко пропонує дитсадок замість лікарні

image
11 Грудня 2019, 20:18
Поділитися:

Депутат Ірпінської міської ради Максим Плешко вніс пропозиції до бюджету Ірпінської міської ради на  2020 рік. 
Левова частина пропозицій стосувалася розширення закладів шкільної та позашкільної освіти. Ірпінь розбудовується, а це означає що садочки переповнюються. Дітей стає все більше. І це треба розуміти.
Тому серед поданих пропозицій було створення садочку в приміщенні дитячої лікарні. Так як лікарня знаходиться далеко від центру Ірпеня, пацієнтам проблематично туди добиратися і приміщення фактично пустує. Плешко пропонує перемістити лікарню, а на її місці відкрити садочок.

Крім того, подано запит на виділення коштів у 2020 році на добудову садочку на перетині вулиць Університетська та Київська. Так як будівля застаріла, її потрібно модернізувати і по можливості розширити.

Депутат не забув також і про громадські місця Ірпеня. Він пропопує виділити кошти на створення вбиралень у парках та на набережній.
“Такі місця є візитівкою Ірпеня і туалети там просто необхідні”, – йдеться у поданих пропозиціях.
Нагадаємо, що ірпінчани давно просять про туалети у парках. Вони навіть створили петицію, де зібрали 261 голос.
Так як до округу, депутатом якого є Плешко, входять вулиці Лісова, Чехова, 1 та 2-й провулки Українські, частина вулиці Університетської в районі парку “Центральний” та ліва сторона вулиці Української, то було запропоновано:

передбачити кошти у розмірі 1,5млн грнназдійснення капітальногоремонтуз облаштуванням асфальтного покриття вулиці Чехова від вулиці Виговського до провулку Глінки;
передбачити кошти у розмірі 900 тис. грн та здійснити прокладання асфальту по проїзду від вулиці Чехова до будинку Лермонтова 2Д;
виділити кошти в розмірі 195 тис. грн на закупівлю та висадку алеї дерев та цілісний благоустрій узбіччя від перетину вулиць Університетська та Чехова, що через дорогу від парку «Центральний» у бік ЖК «Карат».

Детальніше з переліком пропозицій ви можете ознайомитись нижче.

Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Ірпінчани просять про додаткову зупинку напроти Жирафу зі сторони КЛО
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня