Платники податків Київщини отримують запити від неіснуючого слідчого підрозділу податкової служби

image
14 Січня 2022, 14:29
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Платники податків Київщини отримують фіктивні запити про надання документів від неіснуючого слідчого підрозділу податкової служби. Про це повідомляє Головне управління Державної податкової служби в Київській області.

«Незважаючи на безліч повідомлень про те, що податкова міліція припинила свою діяльність, до податкової служби Київщини звертаються платники з питанням щодо надходження на їхню адресу запитів Головного управління Державної податкової служби у Київській області про надання документів за підписом старшого слідчого з особливо важливих справ першого відділу РКП СУФР (розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань – ред.) ГУ ДПС у Київській області. Звертаємо увагу, що в організаційній структурі Головного управління Державної податкової служби у Київській області слідчі підрозділи та відповідні посадові особи відсутні», – наголошується в повідомленні.  

Податківці просять платників податків «бути пильними, уважними та не реагувати на “липові” запити, а в разі надходження таких запитів відразу повідомляти правоохоронні органи та управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Київській області за тел. (044) 200-37-82».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV