Пластуни принесли у Київраду Вифлеємський вогонь миру

image
14 Грудня 2022, 14:59
Поділитися:

14 грудня 2022 г. 14:45

Національна організація скаутів України привезла у столицю благодатний Вифлеємський вогонь миру. Символ миру вже передано до Департаменту молоді та спорту КМДА.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Вифлеємський вогонь миру несе світло і тепло, мандруючи світом долає всі кордони напередодні Різдва Христового”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначила директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, кожного року момент передачі Вифлеємського вогню миру є справжньою подією.

“Цей символ миру та злагоди, який переходить з рук у руки, особливий для нас у цьому році, оскільки кожен українець прагне миру в нашій державі. Дякую скаутам, які попри такий важкий час, продовжують підтримувати традиції, та нести світло миру українцям! Віримо в те, що скоро в Україні запанує мир та злагода після омріяної Перемоги”, – розповіла Юлія Хан.

Нагадаємо, представники української скаутської організації Пласт принесли Вифлеємський вогонь миру до Свято-Михайлівського Золотоверхого собору. Символ прийдешнього свята Різдва Христового від пластунів прийняв Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви митрополит Епіфаній.

Читайте: Скаути “Пласту” передали Вифлеємський вогонь миру “Укрзалізниці”, який вирушить до 22 обласних центрів

Фото: Київська міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона