Планові відключення електроенергії в Київській області 26 березня 2020 року (повний список населених пунктів)

image
26 Березня 2020, 08:24
Поділитися:

26 марта 2020 г. 07:15

Сьогодні, 26 березня 2020 року, планові відключення електроенергії в Київській області відбудуться у Фастівському районі.

Про цеKVстало відомо зповідомленняофіційного сайту “Київобленерго”.

Точні адреси, терміни і причини відключення електроенергії – нижче в таблиці.

Районний підрозділ Населений пункт Вулиця Роботи Час пров. робіт Фастівський Триліси Олександренка заміна аварійної опори №25 з 9 до 12 год Фастівський Триліси Шляхова, пров.Шляховий заміна аварійних опор№15,17 з 12 до 17 год

Цей графік не стосується позапланових (аварійних) відключень електроенергії. Про аварійні відключенняKVповідомлятиме читачів за нагодою.

Згідно з даними аналітичної системиYoucontrol, станом на третій квартал 2019 року власниками крупних пакетів акцій ПрАТ “Київобленерго” вказані: НГР Б.В. (NGR B.V.) (Нідерланди) – 35.54% та ТОВ “ДТЕК Нафтогаз” – 58,45%. Кінцевим бенефіціарним власником “Київобленерго”зазначенийРинат Ахметов. У травні 2019 року керівництво “Київобленерго” на чолі з Володимиром Чернявським було звільнено, генеральним директором бувпризначенийВіталій Шайда.

Раніше, у січні 2019 року, операційна компанія, що відповідає за нафтогазовий напрямок в структурі енергетичного холдингу Рината Ахметова ДТЕК – “ДТЕК Нафтогаз” – отримала 24,99% акцій ПрАТ “Київобленерго”. Ця частка до цього належала групі VS Energy International Ukraine (ТОВ “ВС Енерджі Інтернейшнл Україна”) – “доньці” російської компанії VS Energy.

Зазначимо, що співвласник VS Energy – Олександр Бабаков, член Ради Федерації РФ, колишній спецпредставник президента РФ Володимира Путіна з питань координації організацій росіян за кордоном.

ТакожKVповідомляла, що 7 листопада 2017 року ПрАТ “Київобленерго”очоливВолодимир Чернявський, колишній керівник КП “Полтаваобленерго”. Він замінив в “Київобленерго” Івана Полив`яного, якийбув убитийу себе вдома 24 вересня 2017 року.

Читайте:Планові відключення електроенергії в Київській області 25 березня 2020 року (повний список населених пунктів)

Фото: phoneinf.com

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона