Планові відключення електроенергії в Київській області 13 січня 2022 року (повний список населених пунктів)

image
12 Січня 2022, 21:03
Поділитися:

12 января 2022 г. 20:45

Завтра, 13 січня 2022 року,”ДТЕК Київські регіональні мережі” не повідомляє про планові відключення електроенергії.

Про цеKVстало відомо зповідомленняофіційного сайту “ДТЕК Київські регіональні мережі”.

Про аварійні відключенняКиевVластьповідомлятиме читачів за нагодою.

Згідно з даними аналітичної системиYoucontrol, станом на третій квартал 2019 року власниками крупних пакетів акцій ПрАТ “Київобленерго” вказані: НГР Б.В. (NGR B.V.) (Нідерланди) – 35.54% та ТОВ “ДТЕК Нафтогаз” – 58,45%. Кінцевим бенефіціарним власником “Київобленерго”зазначенийРинат Ахметов. У травні 2019 року керівництво “Київобленерго” на чолі з Володимиром Чернявським було звільнено, генеральним директором бувпризначенийВіталій Шайда.

в Телеграм

В вересні 2020 року за результатами загальних зборів акціонерів ПрАТ “Київобленерго”назва компанії була зміненана ПрАТ “ДТЕК Київські регіональні електромережі”.

Раніше, у січні 2019 року, операційна компанія, що відповідає за нафтогазовий напрямок в структурі енергетичного холдингу Рината Ахметова ДТЕК – “ДТЕК Нафтогаз” – отримала 24,99% акцій ПрАТ “Київобленерго”. Ця частка до цього належала групі VS Energy International Ukraine (ТОВ “ВС Енерджі Інтернейшнл Україна”) – “доньці” російської компанії VS Energy.

Зазначимо, що співвласник VS Energy – Олександр Бабаков, член Ради Федерації РФ, колишній спецпредставник президента РФ Володимира Путіна з питань координації організацій росіян за кордоном.

Читайте:Планові відключення електроенергії в Київській області 12 січня 2022 року (повний список населених пунктів)

Фото:phoneinf.com

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона