Півмільйона – на засобах для чищення

image
14 Травня 2019, 21:26
Поділитися:

Автор – депутат Київської обласної ради Роман Сімутін

Редакція сайту може не поділяти погляди авторів та не несе відповідальності за інформацію, опубліковану в розділі «Блоги». Відповідальність за зміст, достовірність фактів, цитат, власних назв та інших відомостей несуть автори текстів, розміщених у розділі «Блоги».

Саме завдяки розголосу ми вже зекономили 200 тис. грн на закупівлі засобів для чищення. І якщо не здаватися, то можна завадити вкрасти ще 300 тисяч. Щоб міська влада зрозуміла, що не варто знову підтасовувати і скасовувати результати чесного конкурсу, а також залазити у наші з вами кишені.

Так от, повторна закупівля засобів чищення все ж відбулася, але замість очікуваної вартості в 1 млн грн, вартість вже склала 800 тисяч. Нагадаю, що аналогічна закупівля нашим сусідам із Борисполя обійшлася у 400 тис. грн.

Під час аукціону один із виробників запропонував ціну трохи меншу за 500 тис. грн, але цю пропозицію відхилили, з чим останні категорично не погодилися й оскаржили рішення управління освіти м.Бровари в Антимонопольному комітеті України.

А тепер приємна новина – Антимонопольний комітет скасував рішення управління освіти і зобов’язав розглянути пропозицію учасника із ціною у 500 тис. грн. Тож, якщо «найчесніші» освітяни не скасують закупівлю за надуманими підставами, можемо добитися економії у півмільйона.

Тепер Ви розумієте, чому перевагу віддали компанії з ціновою пропозицією не у 500 тис. грн, а у 800 тис. грн. Рухаємося далі…

Підписуйтеся на мій блог у ФБ, щоб отримувати найсвіжішу і найактуальнішу інформацію. https://www.facebook.com/r.simutin/posts/2194726880780218

Джерело: Трибуна Бровари