Пів мільйона гривень за наркотики щомісяця: у Києві викрили злочинне угруповання, – ФОТО

Пів мільйона гривень за наркотики щомісяця: у Києві викрили злочинне угруповання, – ФОТО
1 Квітня 2024, 16:41
Поділитися:

Злочинне угруповання налагодило збут наркотиків у столиці.

Як повідомила поліція Києва, під час обшуків у фігурантів вилучили заборонені речовини на мільйон гривень.

Наприкінці минулого року слідчі Нацполіції спільно зі співробітниками СБУ та прокуратури викрили чотирьох чоловіків, які займалися збутом наркотиків.

Старший слідчий Дніпровського управління поліції Ферхад Ніязов розповів, що правоохоронці затримали наркодилерів одразу після збуту чергової партії: “Ми з’ясували, що двоє чоловіків займались переробкою і фасуванням канабісу на території приватного господарства на Полтавщині. Товар пересилали двом спільникам у Київ, які його збували клієнтам гуртовими партіями. Щомісячний такий бізнес приносив їм близько пів мільйона гривень прибутку”.

Під час обшуків вилучили близько 3 кг канабісу, 15 кг зрізаних конопель, ґаджети, банківські картки, засоби для фасування та пакування, а також гроші у національній та іноземній валютах.

Фігурантів повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307 (виготовлення та збут наркотиків) та за ч. 3 ст. 28 і ч. 2 ст. 317 КК (утримання місць для виготовлення нарктиків).

“Наразі ми завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті. За скоєне фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна”, ­ – сказав Ніязов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліцейські затримали киянина, який зберігав вдома боєприпаси та наркотики.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua