Після завершення комендантської години в Києві знову працює метро

image
17 Березня 2022, 11:17
Поділитися:

Прес-служба комунального підприємства “Київський метрополітен” розповіла про роботу столичного метро 17 березня 2022 року. Частково воно працює в режимі перевезень.

На Червоній, Святошинсько-Броварській гілці, рух організовано від станції “Шулявська” до станції “Університет”. Синя, Оболонсько-Теремківська лінія працює майже повністю, від “Героїв Дніпра” до “Теремків”, однак на станціях метро “Майдан Незалежності” та “Площа Льва Толстого” немає зупинки. 

По Зеленій, Сирецько-Печерській лінії, поїзди курсують на двох ділянках. Перша — на правому березі, від ст. “Сирець” до ст. “Видубичі”, але без зупинок на станціях “Палац спорту”, “Кловська” та “Золоті Ворота”. Інша ділянка на лівому березі, від ст. “Славутич” до станції “Червоний хутір”. 

Схема руху Київського метро, Фото: КП

Схема руху Київського метро, Фото: КП “Київський метрополітен”

Повідомляється, що орієнтовний інтервал руху дорівнює приблизно 40 хвилин, однак графік може оперативно змінюватись, в залежності від ситуації. Громадський транспорт, як наземний, так і метрополітен, працюють з 8:30 ранку до 19:00 вечора. 

Нагадаємо, що наземні станції взагалі зачинені, а всі підземні працюють цілодобово в режимі укриття.

Вчора в Києві діяла посилена комендантська година. Зараз вже можна виходити, але про подальший режим комендантської години буде повідомлено окремо. Скоріше за все, вона буде тривати як зазвичай, з 20:00 до 7:00. Підпишиться на наш телеграм-канал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua