Після вибуху на Тургенівській демонтували «гаражний шанхай»: що знайшли

image
12 Липня 2019, 17:26
Поділитися:

Після вибуху, що стався у гаражі на вул. Тургенівській, було демонтовано незаконно встановлені споруди у сусідньому дворі.

Про це інформує в.о. директора «Київблагоустрій» Павло Бірюк.

Низку незаконних гаражів демонтувало наше підприємство у дворі по віл. Тургенівській, 34, написав Павло Бірюк у Фейсбук.  Якщо пам’ятаєте, пару тижнів тому у сусідньому дворі в тамтешніх гаражах стався вибух. Стурбовані мешканці району звернулися до столичної влади. Людей можна зрозуміти: кому сподобається небезпечне сусідство із самовільно встановленими гаражами, у яких, наприклад, нема автівок, зате існує імовірність зберігання «чогось небезпечного»? У цьому контексті пригадую, як рік тому під час демонтажу незаконних гаражів на Довженка, 12, робочі нашого КП знайшли … автомат Калашнікова.

Як розповів Павло Бірюк, цього разу в одному з захаращених гаражів на Тургенівській, 34, було знайдено кілька каністр із солярою, а в іншому гаражі, що простояв закритим 10 років, виявлено велику бочку із якоюсь токсичною рідиною.

– Друзі, ви не замислювались: у гаражах поруч із вашим будинком, що насправді зберігається?, – звертається Павло Бірюк до містян. – Випереджуючи традиційні закиди на бік нашого КП, скажу, що законні гаражі ми не чіпали. Тож, можливі інсинуації про нібито прийдешню забудову на Тургенівській вважатиму брехнею та порожньою балаканиною. Не буде там будівництва. А що буде? Травичка має бути. І дерева.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ