Після публікації КиївВлади мешканцям будинку на ул. Ковпака, 4, одразу відлагодили постачання води

image
16 Червня 2022, 16:14
Поділитися:

16 червня 2022 г. 14:45

Через декілька годин після публікації КиївВлада про те, що через бездіяльність комунальних служб Печерського району мешканці будинку на вул. Ковпака, 4 (будинок на фото), третій день сидять без води за адресою прийшли співробітники комунального підприємства “Управління житлового господарства (КП УЖГ) “Печерська брама” на чолі з головним інженером і все полагодили.

Про це KВ стало відомо з допису на Facebook-сторінці мешканки будинку на вул. Ковпака, 4, Марини Голуб, власниці PR-агентства “Golubi Group”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ви не повірите, але вода в мене є! І в ЖЕК я зранку дозвонилась відразу… як сказав головний інженер, тепер мене знає весь район! Сила слова, сила розголосу то наше фсьо! Всім дякую! І ЖЕКу дякую! От можете ж , як хочете!”, – написала Марина Голуб.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, сьогодні вранці КиївВлада повідомила про проблеми з постачанням води в цьому будинку. В новині зокрема було відзначено, що місцевий ЖЕК – КП УЖГ “Печерська брама” – з 31 серпня 2018 року, майже чотири роки, перебуває в стані припинення, тобто – ліквідації з передачею його функцій іншій відповідній структурі. Ліквідація КП УЖГ “Печерська брама”, вочевидь, пов`язана з тим, що це було КП в підпорядкуванні Печерської районної ради, яку, як і всі інші ради, Київрада ліквідувала ще у вересні 2010 року.

Тобто, вісім років після ліквідації Печерської райради ніким де-факто некерована “Печерська брама” ще якось працювала, і ще чотири роки столичні чиновники не можуть ліквідувати некерований ЖЕК, тому не можуть передати його функції, ресурси і повноваження іншій юридичній особі.

Відповідно до звіту з праці за IV квартал 2021 року, “Печерська брама” вже взагалі не працює. Хоча сьогоднішня подія продемонструвала, що “Печерська брама” працює.

Наразі директором КП УЖГ “Печерська брама”, відповідно до офіційного джерела, працює ВІктор Вознюк. Але аналітична система Youcontrol вказує уповноваженою особою (керівником) “Печерської брами” Олену Кавтуш, підписи якої стоять під офіційними документами КП.

Керівником Печерської райдержадміністрації (РДА) з 18 травня 2020 року є Наталія Кондрашова. Начальником Управління ЖКГ Печерської РДА працює Олена Шемеляк.

За стан ЖКГ в Києві відповідальний заступник голови КМДА Петро Пантєлєєв, якому, в тому числі, підпорядкований Департамент житлово-комунальної інфраструктури під керівництвом Дмитра Науменка. Рік тому в цьому департаменті проводило обшуки Державне бюро розслідувань. Тоді ж проходили масові обшуки в багатьох інших департаментах і управліннях КМДА, та на комунальних підприємствах.

На час воєнного стану вся повнота влади в Києві належить Київській міській військовій адміністрації (КМВА), яку з початку березня 2022 року очолює генерал Микола Жирнов. В голови КМВА є два заступники, одним з яких є голова КМДА, мер Києва Віталій Кличко.

Читайте: КМДА – підрозділ військової адміністрації міста, а Кличко мій заступник, – Жирнов

Фото: Wikimapia

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона