Після програшу «Альтернативі» броварський «Юніон» втрачає захисника, але зберігає шанси на призові місця в чемпіонаті

image
10 Вересня 2019, 14:30
Поділитися:

08.09.2019 року пройшли матчі X туру чемпіонату Броварського району з футболу серед команд I ліги.
Увага видання «AT Brovary» була прикута до матчу між броварським ФК «Юніон» та ФК «Альтернатива» з с. Шевченкове, який повинен був відбутись в м. Бровари на стадіоні «Спартак». Але цього дня на стадіоні знімали кінофільм «Пульс», тому було домовлено провести цей матч на «Локомотив-Арені» в с. Шевченкове.
Два очки різниці між «Юніоном» та «Альтернативою» в турнірній таблиці давали всім розуміти, що матч буде напруженим та бойовим.

 
І справді, вже на початку матчу стало видно, що жодна команда жадала тільки перемоги.
На 2-й хвилині матчу швидка атака «Альтернативи» закінчилась швидким голом, який змусив корегувати подальші дії своїх гравців президента ФК «Юніон» Руслана Семенця вже на старті матчу.
Наступні хвилини «Юніон» намагався вирівняти не тільки гру, а й її рахунок, але вдалося це не відразу. Броварчани поступово почали перетягувати ініціативу на свою сторону, але останній пас та точність ударів по воротах суперника бажали очікувати кращого. З кожною хвилиною гра ставала все «бруднішою», порушення правил гравців обох команд змушували свистіти головного арбітра Гарбузу Михайла все частіше і частіше.
В першому таймі глядачі, які зібрались на трибуні «Локомотив-Арени», більше не побачили забитих м’ячів.

 
Другий тайм почався з натиску броварчан. На 62-й хвилині матчу невеликий футбольний шедевр правого захисника ФК «Юніон» Андрія Іванкова закінчився голом у ворота суперника та зрівняв шанси на перемогу у цій грі.
«Юніон» пішов знову в атаку, але, втративши м’яч, не встигли зайняти свої позиції. Провал в захисті та «Альтернатива» знову забиває.
Сумний та прикрий епізод трапився в середині другого тайму. Після зіткнення з гравцем «Альтернативи», автор єдиного голу за «Юніон» Андрій Іванков зазнав серйозного ушкодження. Тільки з допомогою двох осіб юніонівець зміг покинути поле.

 
Як з’ясувалось наступного дня, Андрій отримав ушкодження зв’язок та до кінця сезону вже не зможе допомогти на полі своїм одноклубникам.
Час спливав, гравці «Юніону» мали декілька непоганих моментів та шансів не тільки зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу в цьому матчі. Але чи то вищі спортивні сили, чи то банальне невезіння броварчан, чи то тренер «Альтернативи» Василь Норик щось загадав ворону, щось було на боці футболістів з с. Шевченкове.

 
Свисток головного арбітра матчу, який фіксує підсумковий рахунок 1:2 та перемогу ФК «Альтернатива».
Хочеться відмітити центрального захисника ФК «Юніон» Миколу Новгородцева, який за відсутності голкіперів команди, не дивлячись на два пропущені м’ячі, досить непогано захищав свої ворота та декілька разів рятував свою команду від, здавалось, неминучих голів.
Після матчу журналісти видання «AT BROVARY» взяли коментар у президента броварського ФК «Юніон» Руслана Семенця:
– Перш за все, хочу подякувати обом командам за гру. Звісно результатом не задоволений, до декого з гравців “Юніона” є питання і сподіваюся, що висновки будуть зроблені. Повинні були грати в Броварах, але через певні обставини та неузгодженості довелося їхати на поле суперника. Перший тайм не задався зовсім, можливо дався взнаки пропущений вже на 2-ій хвилині гол, який дещо деморалізував команду. В другому перебудувалися, змогли зрівняти, але через свої ж помилки – пропустили. Більше засмучує, що поповнюється наш лазарет, який і так переповнений, після цього матчу до кінця сезону вибув наш капітан Іванков Андрій, в нього розрив зв’язок гомілкостопа, також проблеми із задньою поверхнею стегна у Микитчика Євгенія, знову травмував коліно Кукса Вадим… Та маємо, що маємо. Буду сподіватися, що на кожну гру хлопці, які будуть в заявці будуть налаштовуватися максимально, – коментує гру Руслан Семенець.
Щодо інших матчів, то їх результати були такі:

ФК «Літки» (с. Літки) – ФК «Арсенал» (с. Красилівка) – 3:3;
ФК «Димерка» (смт Велика Димерка) – ФК «Рудня» (с. Рудня) – 1:3;
ФК «Селтік» (с. Плоске) – ФК «Богданівка» (с. Богданівка) – 2:1.

Підсумкова турнірна таблиця чемпіонату Броварського району з футболу серед команд першої ліги після 10-го туру виглядає так:

Вже в суботу, 14.09.2019, відбудеться черговий XI тур чемпіонату:

ФК «Альтернатива» (с. Шевченкове) – ФК «Селтік» (с. Плоске);
ФК «Богданівка» (с. Богданівка) – ФК «Рудня» (с. Рудня);
ФК «Димерка» (смт Велика Димерка) – ФК «Літки» (с. Літки);
ФК «Арсенал» (с. Красилівка) – ФК «Юніон» (м. Бровари).

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed