Після нічної атаки Київ повертається до відключень електропостачання

image
2 Січня 2023, 10:17
Поділитися:

2 січня 2023 г. 10:04

У ніч на 2 січня в столиці під час нічної атаки було пошкоджено об’єкт енергосистеми. Внаслідок цього, та через збільшення споживання електроенергії після святкових днів, місто повертається до відключень світла.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської військової адміністрації (КМВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Завдяки титанічній роботі енергетиків та усіх комунальних служб, мешканці Києва мали змогу зустрічати Новий Рік зі світлом, без відключень електроенергії. Але через пошкодження об’єкта енергосистеми під час останньої повітряної атаки на Київ та через збільшення споживання електроенергії після святкових днів, місто змушене повернутися до відключень”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами начальника КМВА Сергія Попко, енергетики, ремонті бригади і комунальні служби працюють у посиленому режимі над відновленням стабільної роботи мережі.

“Водо- і теплопостачання працює в штатному режимі. Все відновимо. Жодні труднощі Київ не зламають”, – наголосив він.

Нагадаємо, в ніч з 1 на 2 січня 2023 року окупанти здійснили чергову атаку дронами-камікадзе на Київ. В результаті обстрілу є пошкодженні об‘єкти енергетичної інфраструктури.

Читайте: Вночі 40 ворожих дронів-камікадзе йшли на Київ

Як інформувала KВ у новорічну ніч рф знову атакувала столицю та Київщину. Загалом сили протиповітряної оборони (ППО) збили над Києвом 32 повітряні цілі. В області ворог пошкодив об’єкт інфраструктури. Напередодні, 31 грудня, ворог також здійснив ракетний обстріл

Читайте: Над Києвом сили ППО знищили 7 ворожих цілей, відомо про 1 загиблого та 20 постраждалих

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона