Пішов з життя начальник відділу з питань зайнятості населення КОДА Лосєв Володимир Опанасович

image
26 Травня 2020, 14:22
Поділитися:

Колектив департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації сумує з приводу непоправної втрати….

На 65-му році життя перестало битися серце нашого колеги – начальника відділу з питань зайнятості населення та соціальних гарантій учасників антитерористичної операції управління праці, зайнятості населення та соціальних гарантій учасників антитерористичної операції ЛОСЄВА Володимира Опанасовича.

Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток соціальної сфери важко переоцінити.

Впродовж трудової діяльності Володимир Лосєв підтвердив високе звання і покликання – працювати з людьми і заради людей. Пам’ятаємо і любимо його за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував.

З понад 25 років Володимир Опанасович працював з дітьми – навчав їх, виховував, сприяв розвитку їх здібностей. Потім продовжив свою благородну справу на керівних посадах в структурних підрозділах Київської обласної державної адміністрації, робота яких спрямована на вирішення питань соціального захисту дітей, сім’ї, молоді, вразливих категорій населення, учасників антитерористичної операції.

За 20 років державної служби Володимир Опанасович не раз вирішував складні завдання, що стосуються соціального захисту вразливих категорій населення, і досягав конкретних результатів.

Все життя Володимира Опанасовича – нескінченна відданість обраній справі і служіння людям. Кожний день, кожну хвилину він опікувався проблемами інших, а на своє особисте життя часу так і не вистачило.

Чуйний, уважний, щирий, позитивний і принциповий, він випромінював світло, врівноваженість, прагнув передати цінний досвід, уміння молодим колегам та охоче навчався новому і прогресивному. У нашій пам’яті Володимир Опанасович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

За роки роботи Володимира Опанасовича не раз відзначали за сумлінну працю і високий професіоналізм державні органи влади різних рівнів. У 2011 році він отримав відзнаку Президента України – ювілейну медаль «20 років незалежності».

Світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Глибоко сумуємо з приводу цієї втрати та висловлюємо щирі співчуття його рідним і близьким.

Вічна і світла пам’ять нашому колезі!

Колектив Київської обласної державної адміністрації

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація