Пішла з дому ще 8 квітня: рідні на Київщині розшукують 27-річну Аліну Петренко, – ФОТО

image
12 Квітня 2024, 13:41
Поділитися:

Поліція Київської області розшукує 27-річну Аліну Петренко з Снітинки. Про зникнення жінки повідомила її сестра. Стурбована родичка повідомила, що Аліна 8 квітня пішла з місця проживання та по теперішній час не повернулася.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Київщини.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

На розшук жінки були оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі особовий склад Фастівського районного управління поліції, поліцейський офіцер громади, працівники групи реагування патрульної поліції, представники територіальної оборони та громадськість, – зазначили правоохоронці.

ПРИКМЕТИ: зріст 179 см, худорлявої статури, довге темне волосся, губи тонкі, на лівому предпліччі татуювання.

На Київщині, Фото: Поліція Київщини

На Київщині, Фото: Поліція Київщини

Шановні громадяни!Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження жінки, просимо одразу повідомляти на спецлінію “102” або до Фастівського районного управління поліції за телефоном (0933034986), – наголошують в поліції.

Нагадаємо, ми писали, що 10 квітня до броварських правоохоронців звернулися родичі літнього чоловіка та повідомили, що близько 11 ранку він вийшов з дому на прогулянку і досі не повернувся додому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua