Підживіть цим герань для пишного та яскравого цвітіття: легко та дуже швидко

image
27 Квітня 2024, 12:26
Поділитися:

Герань – це красива квітуча рослина з яскравими суцвіттями, які можуть мати відтінки від білого до насиченого червоного. Ця рослина чудово підходить для прикрашення садів, балконів і веранд завдяки своїй декоративності та стійкості до різних умов.

Герань має приємний аромат і може цвісти протягом усього літа, радуючи око своїми яскравими квітами. Ця рослина також відома своїми лікувальними властивостями: її масло використовується в ароматерапії та косметології завдяки своїм заспокійливим і антисептичним властивостям. Герань потребує помірного поливу та сонячного світла, що робить її чудовим вибором як для досвідчених садівників, так і для початківців.

Також важливо підживлювати герань. Поділимося ефективним та простим народним методом

Почистіть та наріжте на невеликі шматочки буряк. Залийте їх водою, температурою близько 60 градусів.

Чим підживити герань, Фото з відкритих джерел

Чим підживити герань, Фото з відкритих джерел

Закрийте кришкою та настоюйте 3-4 дня. Процідіть отриману рідину та розведіть з водою у пропорції 1 до 3. Поливайте вашу герань під корінь 1 раз на 10-14 днів і тоді пишне цвітіння вашої рослини буде забезпечено.

Раніше ми писали про те, чим підживити малину навесні, щоб зібрати багатий врожай.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.к швидко та бюджетно позбутися мурах на городі: простий “народний” спосіб

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua