Підсумки турніру з футзалу пам’яті Георгія Корзуна

image
18 Грудня 2019, 13:21
Поділитися:

Головний трофей розіграшу відкритого Кубку м. Бориспіль з футзалу пам’яті відомого керівника мережі фізичної культури і спорту м. Бориспіль та Бориспільського району Георгія Корзуна знайшов свою «прописку» у м. Яготині. Головний трофей — величезний красень-кубок. Долю фінального двобою вирішив єдиний м’яч, який яготинці зуміли провести у ворота господарів змагань на останній хвилині цього драматичного матчу. А другим фіналістом турніру стала футзальна дружина «Vestfrost» м. Бориспіль, керівником якої є онук Георгія Олександровича — Владислав Онищенко, у недалекому минулому відомий спортсмен нашого міста з велоспорту та футболу.

Всього у спортивному заході взяло участь 8 колективів з Бориспільського району та Броварів, Яготина і Борисполя. Згідно регламенту вік учасників чемпіонату – від 40 років та старше. Це вже п’ятнадцятий поспіль турнір, організаторами якого традиційно є діти та онуки Георгія Олександровича, Бориспільський міський центр спорту та ФЗН, місцева ДЮСШ та ціла низка громадських волонтерів з числа ветеранів спорту міста, підприємців тощо.  

Учасників кубку гостинно прийняв спортивний ігровий зал Бориспільської ДЮСШ, у якому впродовж двох днів, 14-15 грудня, на ігровому майданчику вирували футзальні баталії. У перший день чемпіонату відбулось урочисте відкриття заходу. На відкритті були присутні діти Георгія Корзуна, його онуки та правнуки, інші рідні та близькі, діючі керівники мережі фізичної культури і спорту нашого міста та Бориспільського району, окремі депутати міської ради, ветерани спортивного руху Бориспільщини, працівники місцевої преси, волонтери заходу.

На першому етапі розіграшу кубку двобої проходили за коловою системою у 2-х підгрупах, за підсумками якого виявився квартет сильніших, який у другий день змагань повів боротьбу за головні трофеї змагань. За своєю майстерністю фаворитом турніру була футзальна дружина з м. Бровари, але у півфіналі вони з рахунком 1: 3 уступили господарям змагань. У другому півфіналі яготинці переграли суперників з Бориспільського району – команду «Алекс».

У підсумку всі учасники турніру продемонстрували достойну гру. Показали молоді, що є у ветеранів і спортивна майстерність, і досвід, і фізична підготовка. Закінчився турнір урочистим нагородженням команд-переможців, призерів розіграшу кубку та учасників змагань в окремих номінаціях від Бориспільського міського центру спорту та фізичного здоров’я населення, а також команд-учасниць пам’ятними сувенірами від родини Георгія Корзуна.

Кажуть, людина живе доти, доки його пам’ятають. Георгій Олександрович, ветеран Великої Вітчизняної війни, живе у наших серцях і досі, живе у тих, хто працював разом з ним, хто спілкувався, приятелював з ним, чув про цю добру, толерантну, чуйну людину, до кінця віддану своїй справі — справі фізичної культури і спорту! Будемо пам’ятати!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама