Підсумкове засідання Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари “Лідер року-2019”

image
23 Травня 2019, 12:56
Поділитися:

21 травня у концертній залі Палацу творчості дітей та юнацтва відбулося підсумкове засідання Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари «Лідер року-2019», на якому були присутні 56 її членів. Про це повідомляється на сайті Броварської міської ради.

Згідно з порядком денним, слово було передано голові РДУМБ Новошицькій Інні. Вона презентувала звіт, у якому доповіла про насичене життя лідерів цікавими подіями та заходами, що відбулися протягом 2018-2019 н.р.

Після звітування було проведено голосування та внесено зміни до Статуту Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари.

 

Приємним музичним подарунком став виступ фіналістки фестивалю «Червона Рута» в Київській області, учасниці другого відбіркового туру «Чорноморські ігри», переможниці обласного конкурсу «Дебют», а також інших чисельних конкурсів та фестивалів, президента учнівського самоврядування БЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 та лідера Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари  Катерини Федченко.

Про те, що учнівське самоврядування робить життя дітей змістовним, насиченим, цікавим, вчить добру, порядності, відповідальності, члени РДУМБ розповіли у відеоролику, який був продемонстрований під час засідання.

 Найактивнішим учасникам Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари було вручено подяки та пам’ятні статуетки. Підсумовуючи роботу РДУМБ 2018-2019 н.р., можна впевнено сказати, що Бровари – місто лідерів!

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed