Підрозділ тероборони Києва отримав новий Starlink

image
29 Липня 2022, 12:43
Поділитися:

Підрозділ територіальної оборони Києва, який зараз воює на Харківщині, отримав нові станції супутникового зв’язку Starlink.

Про це повідомили у Київській міській раді.

Станції супутникового зв’язку необхідні, аби завжди підтримувати зв’язок з командними центрами задля ефективного виконання бойових завдань та оборони українських позицій, зазначив депутат Київської міської ради, командир 4 роти 128 батальйону 112 окремої бригади територіальної оборони міста Києва Юрій Федоренко.

За його словами, STARLINK платформи були у користуванні їхнього підрозділу, але були знищені під час ворожого артобстрілу.

Наша рота виконує бойові розпорядження на Харківщині, для ведення пошуково-розвідувальних операцій та безперебійного зв’язку з командуванням ми використовуємо станції роздачі швидкісного інтернету. Щиро дякую своїм колегам, депутаткам Київської міської ради Лілії Пашинній та Олені Говоровій за допомогу та забезпечення нашого підрозділу новими станціями супутникового зв’язку STARLINK V3. Наближаємо перемогу разом, – розповів депутат.

Юрій Федоренко додав, що для того, щоб армія ефективно функціонувала та своєчасно отримувала необхідну амуніцію та обладнання потрібно об’єднувати зусилля та спільно вести боротьбу на всіх фронтах.

Раніше ми писали, що 28 липня, російські окупанти завдали ракетного удару по військовій частині у селі Лютіж на Київщині.

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua