Підробляв довідки про непридатність до служби: у Києві голові ВЛК повідомлено про підозру

image
18 Серпня 2023, 17:02
Поділитися:

У Києві голова Військово-лікарської комісії підробив медичну документацію про непридатність до служби. Офіс генпрокурора повідомив йому про підозруза фактом службового підроблення.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua” – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України. Не забувайте підписуватись.

За даними слідства, начальник одного з управлінь штабу командування Сухопутних військ Збройних Сил України та керівник Голосіївського районного у місті Києві територіального центру комплектування та соціальної підтримки організували незаконне переправлення через державний кордон трьох громадян. За таку послугу вони отримали 30 тисяч доларів США.

До незаконної схеми вони залучили одного з голів Військово-лікарської комісії Києва, який не був обізнаний у їхніх намірах.

За вказівкою керівника РТЦК підозрюваний склав та видав фіктивні довідки про непридатність до військової служби трьом громадянам.

Досудове розслідування здійснюється ДБР.

Раніше ми писали про те, що співробітники ДБР затримали в Києві очільника військкомату, який переправляв чоловіків за кордон.

Крім того, розповідали, що співробітники Державного бюро розслідувань затримали начальника одного з управлінь штабу командування Сухопутних військ ЗСУ, який також обіймає посаду начальника одного з відділів Київської міської військової адміністрації.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua