Підрядника підозрюють у розкраданні 300 тис. гривень під час прокладання інженерних мереж на Воскресенці

image
21 Серпня 2023, 16:42
Поділитися:

21 серпня 2023 г. 16:04

Подільською окружною прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру директору підрядної організації за фактом заволодіння бюджетними коштами під час виконання будівельних робіт: підрядник вказав у актах виконаних робіт недостовірні дані.

Про цеKВ дізналася з повідомлення Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Згідно із матеріалами слідства, між КП “Спецжитлофонд” та підрядною організацією був укладений договір про виконання будівельних робіт з прокладання зовнішніх інженерних мереж до житлового будинку на перетині вулиць Мілютенка та Шолом-Алейхема (житловий масив Воскресенка).

Установлено, що до актів приймання виконаних робіт підрядник вніс недостовірні відомості щодо вартості фактично виконаних робіт та витрат”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Відповідно до висновку економічної експертизи, столичній громаді завдано збитків на суму понад 300 тисяч гривень.

Раніше у межах цього провадження прокуратура повідомила про підозру колишньому першому заступника директора КП “Спецжитлофонд”.

Як інформувала KВ, у липні 2023 року директору КП “Спецжитлофонд” повідомили про підозру за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Посадовцю закидають не стягнення заборгованості з підрядника, внаслідок чого територіальній громаді завдано шкоду на 21 млн гривень.

КП “Спецжитлофонд” очолює з березня 2016 року Володимир Шарій. Комунальне підприємство підпорядковане Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА, яким наразі керує Борис Работнік. Діяльність Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА з 2018 року контролює заступник голови столичної міськдержадміністрації Вячеслав Непоп.

Читайте: Директору КП “Спецжитлофонд” повідомили про підозру в службовій недбалісті зі збитками у 21 млн гривень

Фото: Київська міська прокуратура, Facebook

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона