Підприємство Обухівщини встановило кулінарний рекорд

Підприємство Обухівщини встановило кулінарний рекорд
13 Червня 2024, 06:12
Поділитися:


Майже 4 тис. курячих гомілок, смажених на одній локації віднесли до рекорду України.

Про це повідомила пресслужба МХП.

Якщо бути математично точними, то кухарі МХП приготували 3949 гомілок, – зазначили рекордсмени.

У підприємстві наголосили, що для маринаду гомілок використали лише сіль та олію, аби підкреслити природний смак курки. А процес підготовки та грилювання на 30 мангалах зайняв понад чотири години.

Після офіційної частини скуштувати «рекордні» гомілки могли всі гості заходу «Музей Їжі» у Пирогові, – додали в МХП.

До слова, «Музей Їжі» від родини брендів МХП – це захід у покликаний більше розповісти українцям про культуру та історію їжі в Україні. Щоб розкрити цінність, красу та важливість української кухні.

Підприємство Обухівщини встановило кулінарний рекорд



Source link