Підопічних ірпінського соціального терцентру почала обслуговувати виїзна перукарня

image
25 Травня 2021, 16:13
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

В ірпінському Територіальному центрі соціального обслуговування організували роботу перукарні, яка з виїздом додому надає послуги підопічним центру – людям похилого віку та з інвалідністю. Про це повідомила новопризначена заступниця директора організації Діана Бондар.

«Одразу, як заступила на посаду, то вирішили самостійно обійти всіх своїх підопічних, щоб в особистій розмові познайомитись. Почути їхню історію. Розповісти про себе. І от після перших п’яти адрес я сказала “стоп”. Почнемо з іншого! Ці жінки хоч і люди у віці, і деякі одинокі, але жінка завжди залишається жінкою! Я розробила план роботи соціальної перукарні, яка тепер буде працювати на базі територіального центру, за який я відповідаю. Оскільки штатної одиниці перукаря нема, то поки це буде відбуватись на волонтерських засадах. Дякую колегам-волонтерам, які підставили плече. У моїх бабусь сьогодні були очі сповнені радості, а в мене – сльози… Соціальна перукарня буде працювати з виїздом додому, бо більшість клієнтів – люди обмежені у пересуванні. Так потроху всі познайомимось», – розповіла Діана Бондар.

«Якщо є волонтери, які бажають долучитись, то мої двері завжди відчинені до співпраці», – додала вона.

Нагадаємо, на прохання ірпінського Територіального центру соціального обслуговування медики проведуть його підопічним щеплення від коронавірусу вдома.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV